9 Ocak 2016 Cumartesi

Fatih'in Torunlarına Vasiyeti



Keşiş, Fatih'in isteği üzerine bir remil atarak, İstanbul'un Türklerin elinden savaşla çıkmayacağını fakat ellerindeki emlak ve toprağı sattıkları için İstanbul'un Türk malı olmaktan çıkacağını söylemiş. Fatih ellerini gökyüzüne kaldırarak '' İstanbul'da edindiği yerleri yabancılara satanlar Tanrı'nın gazabına uğrasınlar...'' diye beddua etti. 

Sadece İstanbul için değil de ben ülkemiz için düşünüyorum. Böyle bir durum olursa tabiki çok kötü olur. Ülkemizin başına neler gelebileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Dünyanın şu an ki durumu iyi değil. Birçok savaş oluyor. İnsanlar hep çıkar peşinde. Yani kendi çıkarları için her şeyi yapabilir gibi duruyorlar. İnşallah bu düşüncede olan insanlar ülkemize zarar vermez. Belki tarihimize bakarsak bizimle savaşmaya cüret edemezler ama ülke bütünlüğünü bozmaya çalışabilirler. Belki de içimizden biri bunu yapar. İlerde ne olacağı hiç belli değil. Ama inşallah böyle şeyler yaşamayız. 

Biz de bu durumlara düşmemek için Fatih'in vasiyetini yerine getireceğiz. Ülkemize ve ülkemizin güzelliklerine sahip çıkacağız. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder